ΕΛΛΑΔΑ

Κόρη γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων η νεαρή Χάιντι που έγινε viral με το μήνυμά της σε πολυκατοικία

Κόρη γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων η νεαρή Χάιντι που έγινε viral με το μήνυμά της σε πολυκατοικία

Πανελλήνιες: Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τη μητέρα της νεαρής υποψήφιας

Η νεαρή υποψήφια που πριν την έναρξη των εξετάσεων έγινε viral με το μήνυμά της που άφησε στο ασανσέρ για να το δουν οι γέιτονές της «ξαναχτύπησε».

Αυτή τη φορά όχι η ίδια αλλά η μητέρα της ενημέρωσε με νέο σημείωμα που επίσης άφησε στο ασανσέρ ότι η κόρη της Χάιντι πέρασε στην σχολή που ήθελε και παρότρυνε τους γείτονές της που της είχαν συμπαρασταθεί με τα δεκάδες μηνύματα που άφησαν να «παρτάρουν ελεύθερα».

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να πως ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα!», ανέφερε η μητέρα της στο νέο μήνυμα.

Μάλιστα για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές και προ πάντων την υπομονή που έδειξαν άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα μικρό κέρασμα.

Το μήνυμα της Χάιντυ

Υπενθυμίζεται ότι το σημείωμα της Χάιντυ έγινε αμέσως viral κυρίως λόγω των όμορφων απαντήσεων που έλαβε από τους ενοίκους.

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το MEGA, η χαρούμενη μητέρα που κέρασε γλυκά είναι η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη, η οποία καμαρώνει για τα κατορθώματα της Χάιντι!

«Γεια σας! Είμαι η Μαριλένα, η μαμά της Χάιντυ από τον 6ο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας πω ότι οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο! Η Χάιντυ όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας! Παρτάρετε ελεύθερα! Απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο θα βρείτε ένα μικρό κέρασμα», έγραφε το σημείωμα που άφησε η μητέρα της κοπέλας.