ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος – Εμβόλισαν περιπολικό και διέφυγαν

Μεσσηνία: Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος – Εμβόλισαν περιπολικό και διέφυγαν
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.

Χθες το μεσημέρι (17/07), εκτυλίχθηκε επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος στην παραλία του Βρωμονερίου, στην περιοχή των Γαργαλιάνων του νομού Μεσσηνίας.

Χθες το μεσημέρι (17/07), εκτυλίχθηκε επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος στην παραλία του Βρωμονερίου, στην περιοχή των Γαργαλιάνων του νομού Μεσσηνίας. Όλα άρχισαν όταν αστυνομικοί αντιλήφθηκαν έναν 25χρονο Ρομά να προσπαθεί να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα στην παραλία του Βρωμονερίου.

Όταν είδε τους αστυνομικούς, ο 25χρονος μπήκε σε άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, άγνωστα στις αρχές και αφού ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, τράπηκαν σε φυγή. Το όχημα της αστυνομίας τούς ακολούθησε και με ηχητικά σήματα τούς ζητούσε να σταματήσουν. Όμως, εκείνοι δεν το έκαναν.

Στο 1ο χιλιόμετρο Βρωμονερίου – Γαργαλιάνων, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έστησαν μπλόκο, ωστόσο, οι δράστες εμβόλισαν το όχημα της αστυνομίας προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημίες και διέφυγαν. Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε σε κοντινή περιοχή και το εγκατέλειψαν όντες πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κατηγορούμενων στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ, όπως προέκυψε, ο 25χρονος Ρομά είναι γνωστός στις αρχές και έχει σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος του, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σχετικές ειδήσεις