ΕΛΛΑΔΑ

Έδεσσα: Ένας 47χρονος ανάμεσα στους πέντε νεκρούς του τροχαίου

Έδεσσα: Ένας 47χρονος ανάμεσα στους πέντε νεκρούς του τροχαίου

Ένα παιδί 16 ετών, ένας 19χρονος και ένας 47χρονος ανάμεσα στους πέντε νεκρούς από το τροχαίο δυστύχημα στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας, χθες το απόγευμα (19/07).

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του πέμπτου θύματος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες έξω από την Έδεσσα. Σύμφωνα με την τροχαία πρόκειται για έναν 47χρονο, υπήκοο Αλβανίας, που επέβαινε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Όλοι τους ήταν υπήκοοι Αλβανίας.

Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν ένας 16χρονος και ένας 19χρονος είναι ανάμεσα στα πέντε θύματα τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα (19/07), στην περιφερειακή οδό της Έδεσσας.

Οι πέντε άνθρωποι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ήταν αλβανικής καταγωγής οι οποίοι εργάζονταν σε αγροκτήματα και κατευθύνονταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο tastv.gr.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, συγκρούσθηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα.

Ύστερα από επιχείρηση των πυροσβεστών, απεγκλωβίσθηκαν νεκροί ένας 55χρονος, ένας 50χρονος, ένας 19χρονος, ένας 16χρονος και άλλο ένα άτομο του οποίου η ταυτότητα δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Από το αυτοκίνητο, το μοναδικό τμήμα που έμεινε άθικτο, ήταν το πορτ μπαγκάζ, ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης.