ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ρόδο: «Τα μάτια μου καίνε» – Σοκαριστική μαρτυρία κατοίκου του Ασκληπιείου στο Newsbomb.gr

Φωτιά στη Ρόδο: «Τα μάτια μου καίνε» – Σοκαριστική μαρτυρία κατοίκου του Ασκληπιείου στο Newsbomb.gr
EUROKINISSI & NEWSBOMB.GR.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», ανέφερε κάτοικος του Ασκληπειού, μιλώντας στο Newsbomb.gr, για τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της Ρόδου, εξαιτίας των πυρκαγιών.

«Ανάμεσα σε 48 ώρες, κοιμήθηκα 1.5 ωρίτσα. Τα μάτια μου καίνε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ακόμη και οι πέτρες και τα τσιμέντα έχουν καεί», ανέφερε κάτοικος του Ασκληπειού, μιλώντας στο Newsbomb.gr, για τις εφιαλτικές στιγμές που ζουν οι κάτοικοι της Ρόδου, εξαιτίας των πυρκαγιών.

«Μέχρι και τα τσιμέντα και οι πέτρες κάηκαν. Πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση; Πού θα φτάσουμε», αναρωτήθηκε αγωνιωδώς, δίνοντας ένα σπαρακτικό φιλί στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Οι ρίψεις αεροσκαφών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνεχίζονται, με σκοπό να οριοθετηθεί το μεγάλο «πύρινο μέτωπο» στη Ρόδο, όπως φαίνεται σε βίντεο του Newsbomb.gr.

Φωτιά στη Ρόδο: «Ζήσαμε εφιαλτικές μέρες και νύχτες», λέει κάτοικος του Ασκληπειού στο Newsbomb.gr

«Ζήσαμε εφιαλτικές μέρες και νύχτες, όμως, τώρα μπορούμε να χαμογελάσουμε, καθώς η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο και είναι εκτός κινδύνου, όπως μπορείτε να δείτε», τόνισε μία κάτοικος του χωριού Ασκληπειός, μιλώντας στο Newsbomb.gr, για το «πύρινο μέτωπο» στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου.

«Πλέον, ο ουρανός είναι γαλανός. Οι συνεχιζόμενες χαμηλές πτήσεις και η αποτελεσματικότητα των ειδικών μάς έκαναν να αισθανθούμε πάρα πολύ μεγάλη ασφάλεια και επιτέλους να χαμογελάμε ύστερα από εφιαλτικές μέρες και νύχτες», υπογράμμισε αρχικά και επεσήμανε ότι «το βράδυ ήταν τρομακτικό, αισθανόμασταν θλίψη, οργή και την έλλειψη εγρήγορσης του κρατικού μηχανισμού προκειμένου να μην κινδυνεύουμε ούτε εμείς, ούτε οι επισκέπτες του νησιού», μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις