ΕΛΛΑΔΑ

Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τους πυροβολισμούς - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 50χρονος ιδιοκτήτης

Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τους πυροβολισμούς - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 50χρονος ιδιοκτήτης
neakriti.gr

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο ιδιοκτήτης καφενείου στον Μυλοπόταμο μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό λόγω φόβου για βεντέτα

Μετά τους πυροβολισμούς στον Αξό Μυλοπόταμο Ρεθύμνου τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Αυγούστου, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου και ελαφρά ένας 57χρονος, αυξάνονται οι φόβοι για βεντέτα, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή.

Η σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε τους δύο άνδρες στο καφενείο του χωριού έχει εξελιχθεί σε ανθρωποκυνηγητό, με τις Αρχές να «χτενίζουν» το χωριό και τις γύρω περιοχές για να εντοπίσουν τον δράστη, που φέρεται ότι τα δύο τελευταία χρόνια είχε επαγγελματικές διαφορές με το θύμα, καθώς διατηρούν γειτονικά καφενεία στο χωριό και διεκδικούσαν τους ίδιους χώρους για τα τραπεζοκαθίσματα.

Κανείς ωστόσο από τους δυο δεν ήταν εριστικός και δεν υπήρχαν σημάδια ότι θα έφταναν στα όπλα. Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου βρέθηκαν πέντε κάλυκες και τρεις βολίδες.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ αφού δέχθηκε δυο σφαίρες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ο 57χρονος υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά από σφαίρα που προοριζόταν για τον εργοδότη του και παραμένει για νοσηλεία στο ΠΑΓΝΗ, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο 57χρονος τραυματίας δεν μπόρεσε να δει τον δράστη ενώ άκουσε μόνο τους πυροβολισμούς και είδε αιμόφυρτο τον εργοδότη του, με τον ίδιο να δέχεται μια σφαίρα στο πόδι.