ΕΛΛΑΔΑ

Σίφνος: Σωτήρια αερομεταφορά παιδιού στην Αθήνα – Το «ευχαριστώ» της μητέρας

Σίφνος: Σωτήρια αερομεταφορά παιδιού στην Αθήνα – Το «ευχαριστώ» της μητέρας
FACEBOOK.

Σωτήρια απεδείχθη η επέμβαση όλου του κρατικού μηχανισμού στη Σίφνο, για τη ζωή ενός παιδιού που χτύπησε στο κεφάλι.

Καίρια απεδείχθη η επέμβαση του κρατικού μηχανισμού συνολικά στο νησί της Σίφνου, για τη σωτηρία ενός παιδιού που χτύπησε στο κεφάλι. Κατά την παραμονή της οικογένειας στη Σίφνο, το παιδάκι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η μητέρα του παιδιού και καθηγήτρια, Αναστασία Γιακουμέλου, ευχαρίστησε δημόσια το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο Παίδων και το Κέντρο Υγείας Σίφνου για την αερομεταφορά του τραυματισμένου της παιδιού από το νησί στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε, το παιδί διεκομίσθη επειγόντως με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα. Άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και υπεβλήθη σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

«Πόσο περήφανη αισθάνθηκα για τη χώρα», έγραψε η κ. Γιακουμέλου, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μένει στο Μιλάνο, εξυμνώντας την ταχύτητα με την οποία διαχειρίσθηκαν το περιστατικό τόσο στη Σίφνο, όσο και την Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις