ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες επιμένουν ότι Έλληνας μαχαίρωσε τον Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες επιμένουν ότι Έλληνας μαχαίρωσε τον Μιχάλη
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Νέα Φιλαδέλφεια: Με μήνυμα στα social media, οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ άφησαν να εννοηθεί ότι τα θανάσιμα χτυπήματα με μαχαίρι στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή δόθηκαν από Έλληνα και όχι από Κροάτη.

Οι 94 από τους συλληφθέντες για την τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την ταυτοποίηση του DNA που θα «δείξει» και τον δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Στην Κροατία πολλά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον φίλο της ΑΕΚ είναι Έλληνας ενώ και οι Bad Blue Boys, ο σύνδεσμος των Κροατών που έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι την Opap Arena για να προκαλέσουν το χάος, μέσα από τα social media αφήνουν να εννοηθεί το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησαν ένα story στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram με μία φωτογραφία από παλαιότερη κερκίδα τους, στην οποία έχουν σηκώσει ένα πλακάτ. Σε αυτό, απεικονίζεται ένα «διαγραμμένο» μαχαίρι και προφανώς με αυτό θέλησαν να περάσουν το μήνυμα ότι αυτοί δεν χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πρακτικές. Έτσι, έστειλαν και αυτοί με τη σειρά τους το «σήμα» ότι δεν ήταν Κροάτης αυτός που μαχαίρωσε τον Μιχάλη Κατσουρή αλλά Έλληνας χούλιγκαν.