ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έλεγχος σε γαλλικά αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό υπό τον φόβο χουλιγκαν

Λαμία: Έλεγχος σε γαλλικά αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό υπό τον φόβο χουλιγκαν
LamiaReport.gr

Επί ποδός είναι η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έντονη κινητοποίηση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας προκάλεσε η παρουσία δύο αυτοκινήτων με γαλλικές πινακίδες, για τους επιβαίνοντες των οποίων διερχόμενοι οδηγοί ανέφεραν προκλητική συμπεριφορά.

Μετά και τα αιματηρά επεισόδια με τους Κροάτες χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας και ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ η ΕΛ.ΑΣ είναι επί ποδός και μόλις έλαβε πληροφορίες για τα γαλλικά αυτοκίνητα έσπευσε σε ελέγχους για τυχόν εντοπισμό χούλιγκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα δύο αυτοκίνητα ελέγχθηκαν σε βενζινάδικο στην είσοδο-έξοδο της Λαμίας και διαπιστώθηκε τελικά ότι ήταν μέλη παρέας με τα ίδια γαλλικά αυτοκίνητα, που είχαν συνάντηση - αναψυχής στη χώρα μας!

Το ένα από αυτά μάλιστα έφερε και την Ελληνική σημαία στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας επρόκειτο για 8 άτομα, 6 άνδρες και 2 γυναίκες, όλα νεαρής ηλικίας, που πρόθυμα έδειξαν τα χαρτιά τους για τον έλεγχο και συνέχισαν απρόσκοπτα το ταξίδι τους.

Δείτε φωτογραφίες: