ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στη Γρανίτσα: Σκότωσε τον αδερφό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του

Φονικό στη Γρανίτσα: Σκότωσε τον αδερφό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του
EUROKINISSI / Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζει η νέα στυγερή δολοφονία στη Γρανίτσα Ευρυτανίας όπου ένας 53χρονος σκότωσε τον 58χρονο αδερφό του μετά από καβγά.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινότητα στη Γρανίτσα Αγράφων στην Ευρυτανία, όπου ένας 53χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 58χρονο αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια βρίσκονταν από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Αυγούστου στο καφενείο του χωριού και μετά πήγαν μαζί στο σπίτι της μητέρας τους για φαγητό. Το φονικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα, μετά από λογομαχία που είχαν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το vimapolitis.gr ο δράστης Γ.Α. (μόνιμος κάτοικος Γρανίτσας) πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, βγήκε από το σπίτι και πυροβόλησε το άλογο του αδερφού του, κτηνοτρόφου στο επάγγελμα. Ο αδερφός του ζήτησε τον λόγο και φέρεται πως έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και εξ επαφής τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου όπου συνέλαβαν τον δράστη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Για την οικογενειακή τραγωδία έχει ενημερωθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Kαρπενησίου.

Από τον δήμο Αγράφων έγιναν ενέργειες περισυλλογής και ταφής του νεκρού αλόγου.

Σχετικές ειδήσεις