ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Χρυσουλάκης: Πότε θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου - Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Αντώνης Χρυσουλάκης

Η τελετή για το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Χρυσουλάκη θα γίνει την Πέμπτη στις 11:00 στη Ριτσώνα, όπου φίλοι και συνάδερφοι θα αποχαιρετήσουν τον 37χρονο δημοσιογράφο

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό κόσμο μετά τον θάνατο του Αντώνη Χρυσουλάκη. Ο 37χρονος δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε.

«Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ήταν η ανακοίνωση των Παραπολιτικών όπου και ο 37χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Η τελετή για το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Χρυσουλάκη θα γίνει την Πέμπτη στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα, όπου φίλοι και συνάδερφοι θα αποχαιρετήσουν τον 37χρονο δημοσιογράφο. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.