ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Χρυσουλάκης: «Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας» - Συγκλονίζει ο θείος του

Αντώνης Χρυσουλάκης: «Χάσαμε το μοναχοπαίδι μας» - Συγκλονίζει ο θείος του

Ο 37χρονος Αντώνης Χρυσουλάκης βρέθηκε πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός χώρος από την είδηση του θανάτου του 37χρονου δημοσιογράφου, Αντώνη Χρυσουλάκη, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου διέμενε στην οδό Αιγέως 35 στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, γύρω στις 08:00 το πρωί το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για φωτιά στο συγκεριμένο διαμέρισμα. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η πυρκαγιά είχε σβήσει από μόνη της ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου.

Ο 37χρονος βρέθηκε πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία

Από την πρώτη αυτοψία στον χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Ο δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο Αντώνης Χρυσουλάκης λίγες ώρες νωρίτερα είχε καλύψει φωτιά σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκλονίζει ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι» είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου, μιλώντας στο STAR.