ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Χρυσουλάκης: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον δημοσιογράφο που κάηκε από φωτιά

Αντώνης Χρυσουλάκης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αντώνης Χρυσουλάκης μέσα στο σπίτι του στην πλατεία Αττική όπου ξέσπασε φωτιά

Βαθιά θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο έπειτα από την είδηση για τον χαμό του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής.

«Ήρθε από τη δουλειά, για ύπνο και έγινε...» είπε ο θείος του μιλώντας στον ΑΝΤ1, συντετριμμένος από την απώλεια του 37χρονου.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου κατοικεί. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου οι οποίοι έμεναν σε κοντινή απόσταση και ήταν σε κατάσταση σοκ.

Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, όπου είχε βάλει φαγητό για να το ζεστάνει.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, που δεν είχαν έξοδο διαφυγής καθώς το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

Μάλιστα τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο Αντώνης Χρυσουλάκης λίγες ώρες πριν τη φωτιά στο σπίτι του είχε καλύψει άλλη μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και αυτό ήταν το τελευταίο του ρεπορτάζ.

Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Το «αντίο» των Παραπολιτικών

«Ο Αντώνης Χρυσουλάκης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Πυροσβεστικής το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Αττικής, ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από την οποία έχασε τη ζωή του ο Αντώνης Χρυσουλάκης. Η πυρκαγιά φαίνεται πως προκλήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Τo «αντίο» του Γιάννη Κουρτάκη

Το δικό του «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη ανήρτησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης. «Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», έγραψε ο Γιάννης Κουρτάκης.