ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένος έβαλε φωτιά στο δίκυκλο γνωστού δικηγόρου

fotia

Η φωτιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο με τις φλόγες να προκαλούν υλικές ζημιές στη μοτοσικλέτα αλλά και σε ένα ακόμη παλαιό δίκυκλο

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε σταθμευμένο δίκυκλο στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας γνωστού δικηγόρου του Ηρακλείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λασιθίου κοντά στην πλατεία Κορνάρου και άμεσα επί τόπου βρέθηκαν πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η φωτιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο με τις φλόγες να προκαλούν υλικές ζημιές στη μοτοσικλέτα αλλά και σε ένα ακόμη παλαιό δίκυκλο που βρισκόταν ακινητοποιημένο στο ίδιο σημείο.

Δράστης του εμπρησμού, σύμφωνα με πληροφορίες της cretalive.gr, είναι ένας άνδρας, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων ο συλληφθείς έριξε εύφλεκτο υγρό στις δύο μοτοσικλέτες, όντας σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο, πρόκειται για έναν άνθρωπο ταλαιπωρημένο, αναξιοπαθούντα, γνώριμη φιγούρα στο κέντρο της πόλης με πολλά προβλήματα αλκοολισμού αλλά και ψυχικής υγείας. Μάλιστα, ο ίδιος ο γνωστός δικηγόρος στην κατάθεσή του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως αμέσως μετά το περιστατικό, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από το σημείο λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν.