ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στον Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο

Τραγωδία στον Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο
INTIME.

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά. Ένας 36χρονος σκοτώθηκε, αφού πήδηξε με σκοπό να προλάβει το πλοίο με προορισμό την Κρήτη.

Τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά. Άνδρας, ηλικίας 36 ετών, έχασε τη ζωή του, όταν προσπάθησε να εισέλθει στο πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

Παρ’ ότι το πλοίο αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο, αυτή τη στιγμή επιστρέφει στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το θλιβερό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.

Ο άτυχος άνδρας ελληνικής καταγωγής, στην προσπάθειά του να προλάβει το πλοίο Blue Horizon που είχε ήδη ξεκινήσει με προορισμό την Κρήτη, έπεσε στη θάλασσα, απ’ όπου ανασύρθηκε νεκρός.

Από το πλοίο, υπήρξε η εξής ανακοίνωση: «Το πλοίο έχει καθυστέρηση εξαιτίας περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι. Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν».

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.