ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel - Καρδίτσα: Μητέρα ήταν εγκλωβισμένη με τα παιδιά της - «Ήταν έντρομη, έκλαιγε»

Κακοκαιρία Daniel - Καρδίτσα: Μητέρα ήταν εγκλωβισμένη με τα παιδιά της - «Ήταν έντρομη, έκλαιγε»

Καταστροφή δίχως προηγούμενο στον Παλαμά Καρδίτσας. Οι κάτοικοι ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια.

Στον Παλαμά Καρδίτσας η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τα νερά να κατεβαίνουν με ορμή και να καλύπτουν τα πάντα στο πέρασμά τους μετατρέποντας το χωριό σε μια απέραντη λίμνη.

Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για βοήθεια με το νερό να ξεπερνάει το ένα μέτρο. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, τα σπίτια και οι αυλές έχουν πλημμυρίσει ενώ Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Αστυνομία κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους πολίτες και να τους απομακρύνουν προς κάποιο ασφαλές σημείο.

Η κα Δέσποινα, κάτοικος της περιοχής μετέφερε την κραυγή αγωνίας μίας συναδέλφου της, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι της στον Παλαμά μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της, ηλικίας 6 ετών και 6 μηνών αντίστοιχα.

«Ήταν έντρομη, έκλαιγε. Μου είπε πως είναι χωρίς ρεύμα, ζήτησε να στείλουν βάρκες για να τους απεγκλωβίσουν. Είναι αδύνατο να βγουν από το σπίτι, μπαίνουν νερά μέσα», δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυλή της γυναίκας έχει πλημμυρίσει και τα νερά αρχίζουν και μπαίνουν εντός του σπιτιού από το τζάκι και την κουζίνα, με τη ζωή τους να βρίσκεται σε κίνδυνο.