ΕΛΛΑΔΑ

Ζήσης Μούσιος: «Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι τρέλα»

Ζήσης Μούσιος, κακοκαιρία Daniel

Ο Ζήσης Μούσιος ξέσπασε για τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά της η φονική κακοκαιρία Daniel 

Πρόβλημα στατικότητας υπάρχει στη γέφυρα που ενώνει τη Γιάννουλη με τη Λάρισα. Ένα μεγάλο ρήγμα υπάρχει στη γέφυρα στον θεσσαλικό κάμπο ακριβώς στο σημείο που επιχειρούν οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής με βάρκες για τους απεγκλωβισμούς. Την ίδια στιγμή όσοι έχουν απεγκλωβιστεί και καταφθάνουν στο σημείο, περπατούν επάνω στη γέφυρα, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν. Ο Ζήσης Μούσιος ξέσπασε μέσα από το Mega με το γεγονός καθώς αυτό θέτει σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους.

«Πάντως δεν μπορώ να μην το σχολιάσω γιατί μου φαίνεται λίγο περίεργο αυτό. Σας έχουν αποκλείσει εσάς να είστε επάνω στη γέφυρα και να περπατάτε και οι άνθρωποι περπατούν στην αποκλεισμένη γέφυρα για να φύγουν. Αυτό συμβαίνει τώρα έτσι; Πρέπει να βρούνε έναν δρόμο για τους ανθρώπους, να τους ανεβάζουν από μία άλλη πλευρά. Δεν μπορείς να αφήνεις τους ανθρώπους σε μία γέφυρα που έχει πρόβλημα στατικότητας, να βγάζεις ανθρώπους από τα σπίτια τους και να τους αφήνεις να περπατούν επάνω στη γέφυρα.

Ή η γέφυρα έχει πρόβλημα και δεν περνά κανένας ή είναι λειτουργική και περνούν όλοι. Αυτό δεν το καταλαβαίνω για να τα λέμε τα πράγματα κανονικά. Είναι τρέλα. Ή η αστυνομία κλείνει τον δρόμο και λέει η γέφυρα μπορεί να πέσει… Αλλά δεν μπορείς να παίρνεις αυτόν τον παππού που βλέπω και να τον περάσεις από τη γέφυρα που μπορεί να πέσει. Αυτό είναι ελληνικό φαινόμενο αυτήν τη στιγμή. Ή η γέφυρα πρέπει να είναι αποκλεισμένοι για όλους ή να μην δουλεύει. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα! Αυτό γίνεται μόνο σε εμάς. Δεν γίνεται αυτό, είναι τρέλα!» είπε ο Ζήσης Μούσιος