ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο: «Σβήνουν» οι ελπίδες για το ζευγάρι των Αυστριακών – Αναμένεται η ταυτοποίηση δύο σορών

Πήλιο: «Σβήνουν» οι ελπίδες για το ζευγάρι των Αυστριακών – Αναμένεται η ταυτοποίηση δύο σορών

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η υπόθεση του νιόπαντρου ζευγαριού από την Αυστρία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πήλιο, δύο εβδομάδες πριν χαθούν τα ίχνη του.

Τραγική κατάληξη φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση του νιόπαντρου ζευγαριού από την Αυστρία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Πήλιο, δύο εβδομάδες πριν χαθούν τα ίχνη του.

Οι Αρχές αναμένουν την επίσημη ταυτοποίηση των δύο σορών, μίας γυναίκας και ενός άνδρα, που βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή και χθες (13/09) αντίστοιχα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοούνταν στο Πήλιο, μετά τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Συγκεκριμένα, η σορός της γυναίκας εντοπίσθηκε την 8η Σεπτεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην παραλία Θεοτόκου, στο νότιο Πήλιο. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε πριν από ένα εικοσιτετράωρο (13/09). Η επίσημη ταυτοποίηση των δύο σορών μέσω DNA δεν έχει πραγματοποιηθεί, καθώς αποτελεί μία διαδικασία η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 20 ημέρες, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

Πάντως, δεδομένου ότι οι πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία αναφέρουν ότι οι δύο Αυστριακοί είναι οι δύο αγνοούμενοι που απομένουν, θεωρείται αρκετά πιθανό οι σοροί να είναι δικές τους. Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά την περίπτωση του άνδρα, την απάντηση μπορεί να δώσει και το τατουάζ που έφερε στο σώμα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA. Η επίσημη αναγνώριση αναμένεται από οικείο του πρόσωπο, φωτογραφιών που έχουν αποσταλεί στην Πρεσβεία της Αυστρίας.

Σχετικές ειδήσεις