ΕΛΛΑΔΑ

Λίμνη Κάρλα: Ο σπαραγμός της μητέρας του 43χρονου ψαρά που βρέθηκε νεκρός - «Τι κακό Θεέ μου...»

Λίμνη Κάρλα: Ο σπαραγμός της μητέρας του 43χρονου ψαρά που βρέθηκε νεκρός - «Τι κακό Θεέ μου...»

«Όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει» - Συγκλονίζει η μητέρα του 43χρονου ψαρά που βρέθηκε νεκρός στη λίμνη Κάρλα

Δραματική ήταν η κατάληξη στις έρευνες για τον 43χρονο ψαρά που είχε εξαφανιστεί στη λίμνη Κάρλα, καθώς το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε νεκρός.

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε με λέμβο της Πυροσβεστικής και οι συγγενείς του έφτασαν στο σημείο, με τον αδερφο του να διαπιστώνει πως πράγματι πρόκειται για τον 43χρονο.

Συντετριμμένη η μητέρα του, μίλησε στο grtimes για την τραγική απώλεια του γιου της: «Δε σταμάτησα να ελπίζω μέχρι την τελευταία στιγμή, έβλεπα τις προσπάθειες που γίνονταν για να τον εντοπίσουν παρακαλούσα το Θεό να ζει. Δυστυχώς όσο περνούσαν οι ώρες συνειδητοποίησα ότι το παιδί μου δε ζει. Ο μεγάλος μου ο γιος που ήταν μαζί του σε κατάσταση σοκ. Τι κακό Θεέ μου έπεσε στο σπιτικό μας»

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει από το βράδυ της Παρασκευής. Δηλαδή από τη στιγμή που η βάρκα στην οποία ο 43χρονος επέβαινε μαζί με τον αδελφό του, βυθίστηκε. Εκείνος πρόλαβε να βγει στη στεριά.

Βγαίνοντας ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία για το περιστατικό και περιέγραψε το είχε συμβεί λέγοντας ότι η βάρκα έμπαζε νερά κι εκείνος έβγαλε τις γαλότσες του, βούτηξε στο νερό και κολύμπησε αρκετή ώρα μέχρι να βγει στη στεριά κι έτσι σώθηκε όμως ο αδελφός του δεν τα κατάφερε.