ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καταγγελία για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών

Θανάσης Βισκαδουράκης: Καταγγελία για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Τον πήραν τηλέφωνο μετά την εκπομπή και του έβαλαν μέρος του ποσού» – Η εισπρακτική επέστρεψε την αποζημίωση για τις πλημμύρες

O ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, κατήγγειλε πως οι αποζημιώσεις ύψους 6.500 ευρώ που κατατέθηκαν προσωρινά στους λογαριασμούς πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία, μετά το φονικό πέρασμα του Daniel στην περιοχή, κατέληξαν σε εισπρακτικές εταιρείες.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κατήγγειλε ότι η «αρπαγή» του ποσού συνέβη στον πεθερό του αλλά και σε άλλους πλημμυροπαθείς που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τα χρήματα των αποζημιώσεων είναι ακατάσχετα και δε συμψηφίζονται με χρέη στην εφορία.

«Μετά την εκπομπή, που το έκανες θέμα, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι θα του βάλουν το ποσό. Του έβαλαν 5.700 ευρώ και το υπόλοιπο του είπαν σήμερα», λέει με νέα του παρέμβαση ο γνωστός ηθοποιός.

«Περνάει σήμερα από την τράπεζα και του λένε ότι δεν υπάρχει αριθμός λογαριασμού και χρήματα», είπε ο ίδιος, ενώ με την απειλή ότι θα βγει στην τηλεόραση και θα δημοσιοποιήσει εκ νέου το θέμα, τα λεφτά μπήκαν τελικά με ολόκληρο το ποσό.

«Ήθελα το σύστημα το κυβερνητικό να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους», λέει ο ηθοποιός, κάνοντας έκκληση για κρατική βοήθεια στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Μάλιστα, υπογραμμίζει πως τα χρήματα δεν έχουν επιστραφεί σε όλους όσοι τα δικαιούνται.