ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: 13χρονο κορίτσι γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου Νάξου – Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος

Νάξος: 13χρονο κορίτσι γέννησε στις τουαλέτες του νοσοκομείου Νάξου – Δεν ήξερε ότι είναι έγκυος
PIXABAY.

Τόσο το 13χρονο κορίτσι όσο και το μωράκι είναι καλά στην υγεία τους.

Μία συγκλονιστική ιστορία στη Νάξο είδε το «φως» της δημοσιότητας και πρόκειται για ένα κορίτσι 13 ετών. Όλα άρχισαν το περασμένο Σάββατο (01/10), όταν οι γονείς της, τη μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νάξου με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα.

Ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα για να ανακουφισθεί, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Όμως, όταν αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα, πήγε να τη βρει και τότε αντίκρισε το μωρό μέσα στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια, η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, με σκοπό να δουν αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της. Τόσο η νεαρή μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ακτινολόγος στο νοσοκομείο Νάξου, για αυτό και η ανήλικη δεν υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα πριν γεννήσει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η οικογένεια του κοριτσιού βρίσκεται στο πλευρό της, σύμφωνα με το MEGA. «Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους.

Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει. Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου», ανέφερε συγγενής της 13χρονης. «Είμαστε σε σοκ, καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», προσέθεσε.

«Το τελευταίο διάστημα, είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας», υποστήριξε συγγενής του κοριτσιού. Η ανήλικη αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της, ωστόσο, συγγενείς της τονίζουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα, όπως μετέδωσε το MEGA.

Σχετικές ειδήσεις