ΕΛΛΑΔΑ

Δημοτικές εκλογές 2023: Επιστολή Mega για debate σε Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα

Δημοτικές εκλογές 2023: Επιστολή Mega για debate σε Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα

Debate για τον δήμο της Αθήνας συμφώνησαν να κάνουν οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023 - To Mega έστειλε επιστολή για debate

Με επιστολή του προς τους Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, το Mega καλεί τους δύο υποψηφίους για το δήμο της Αθήνας σε ανοιχτό debate εν όψει του Β’ γύρου των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την επιστολή υπογράφει ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης MEGA και αναμένει την απάντησή τους.

Συμφώνησαν για debate Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας

Νωρίτερα σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης έστειλε επιστολή στον Κωνσταντίνο Ζούλα και την ΕΡΤ ζητώντας να διοργανωθεί τηλεοπτικό debate με τον πολιτικό του αντίπαλο Χάρη Δούκα, με τον οποίο θα αναμετρηθούν στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών 2023.

Ζήτησε δε, «οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές».

Ο Χαρης Δούκας συμφώνησε απαντώντας με ανάρτησή του και μένει να ανακοινωθούν η διαδικασία και η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγή.

Ο Χάρης Δούκας δήλωσε ικανοποιημένος με την εξέλιξη σημειώνοντας σε ανάρτησή του ότι χαίρεται που «έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, (ο Κώστας Μπακογιάννης) αποδέχτηκε την πρότασή του για debate. Τα λέμε εκεί».