ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Γραφειοκρατικά ζητήματα με τη νεκροψία της ηθοποιού - Πότε θα γίνει η αποτέφρωση

Μαίρη Χρονοπούλου: Γραφειοκρατικά ζητήματα με τη νεκροψία της ηθοποιού - Πότε θα γίνει η αποτέφρωση

Λόγω γραφειοκρατικών κωλλυμάτων δεν έχει γίνει ακόμα η νεκροψία - νεκροτομή στη σωρό της Μαίρης Χρονοπούλου με την αποτέφρωση να πραγματοποιείται μέσα στην εβδομάδα

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου «ταξίδεψε» για την περιοχή των αγγέλων σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η ίδια έχει αποφασίσει πώς θα γίνει η κηδεία της, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία της για αποτέφρωση, η οποία και θα πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο παρά τις ημέρες που έχουν περάσει η σωρός της αγαπημένης ηθοποιού παραμένει στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με την εκπομπή «Πρωινό» να αποκαλύπτει τον λόγο και να ανακοινώνει την ημερομηνία της αποτέφρωσης.

Συγκεκριμένα η σωρός της Μαίρης Χρονοπούλου παραμένει στο νοσοκομείο για γραφειοκρατικούς λόγους και θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. Το ζήτημα αφορά ότι δεν έχει υπογράψει στενός συγγενής για να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή και να πάρει το γραφείο τελετών τη σωρο της..

«Η σορός της θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση, όταν ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό ζήτημα που έχει προκύψει. Αυτό το ζήτημα έχει να κάνει με το ότι δεν υπάρχει στενός συγγενής της για να υπογράψει ώστε να ξεκινήσει η νεκροψία νεκροτομή και να παραλάβει εν συνεχεία το γραφείο τελετών τη σορό της για να πράξει τα δέοντα. Τώρα περιμένουμε μία εισαγγελική παραγγελία κι έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία» είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1.

Η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου το πιο πιθανόν είναι να γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη μέσα σε αυτή την εβδομάδα.