ΕΛΛΑΔΑ

Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ώρες αγωνίας για τον αγαπημένο ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου.

Όπως τόνισε η επί επτά χρόνια σύντροφός του στον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του εκτιμάται ως σταθερή. «Πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις πιθανότητες να πάνε όλα καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει. Αυτό πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Δύο ξένοι» δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Χαρακτηριστική ατάκα στην καριέρα του ηθοποιού ήταν η φράση «Αχ, βρε Αία!» του αείμνηστου Νίκου Σεργιανόπουλου. Επίσης, είχε συμμετάσχει στην επίσης επιτυχημένη σειρά του Mega «Το καρέ της Ντάμας».

Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά και τη χαρακτηριστική φράση με το όνομά του, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι «το “βρε Αία” το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας πτυχίο Οικονομικών, όπως και αργότερα της σχολής του Καρόλου Κουν.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον χώρο του τουρισμού στο εξωτερικό -όπου είχε μετακομίσει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Παιανία.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μάνα και κόρη χτύπησαν επιβάτη πτήσης και δάγκωσαν αστυνομικό!

Τσελέντης και Χουλιάρας στο Newsbomb.gr για τον σεισμό στην Αττική: «Υπο παρακολούθηση το φαινόμενο»

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο ψαροτουφεκά