ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο ψαροτουφεκά - Σταματούν οι έρευνες

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο ψαροτουφεκά - Σταματούν οι έρευνες

Ο 45χρονος ψαροτουφεκάς, πατέρας 4 παιδιών είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα μαζί με έναν φίλο του στην περιοχή της Ελυγιάς στην Κρήτη

Συνεχίζει να αγνοείται ο 45χρονος ψαροτουφεκάς ο οποίος εξαφανίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη στην περιοχή της Ελυγιάς, όταν πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα μαζί με έναν φίλο του.

Οι ελπίδες για τον εντοπισμό του 45χρονου πατέρα 4 παιδιών έχουν αρχίσει να σβήνουν, ενώ ούτε η μαρτυρία του φίλου του που βρισκόταν μαζί του βοήθησε στις έρευνες.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr οι έρευνες σταματούν, έχει δοθεί, ωστόσο, εντολή στα λιμενικά σκάφη να πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες είχε στηθεί τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή λιμενικών σκαφών, εθελοντών, δυτών της ΕΜΑΚ αλλά και drones. Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου εντοπίστηκε το ψαροτούφεκο του 45χρονου στην θαλάσσια περιοχή της Ελυγιάς, σε βάθος περίπου 10 μέτρων, ενώ ήταν βραχωμένο ένα ψάρι.

Ο 45χρονος πήγε για ψαροτούφεκο μαζί με έναν φίλο του στην περιοχή της Ελυγιάς, την προηγούμενη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου. Κάποια στιγμή, ο φίλος του αγνοούμενου βλέποντας πως αγρίευε ο καιρός, αποφάσισε να βγει από τη θάλασσα. Το είπε στον 45χρονο, ο οποίος του ανέφερε πως θα έκανε μία τελευταία βουτιά και θα έβγαινε και εκείνος.

Ωστόσο και ενώ οι ώρες περνούσαν, ο 45χρονος ήταν άφαντος, με αποτέλεσμα ο φίλος του να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις αρχές. Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με τις έρευνες ωστόσο να είναι άκαρπες.