ΕΛΛΑΔΑ

Κατεχάκη - Αστυνομία: 0 - 1 για την υπόθεση Κατσούρη

Κατεχάκη - Αστυνομία: 0 - 1 για την υπόθεση Κατσούρη

Τι συμβαίνει πίσω από τη σύλληψη του 35χρονου έλληνα οπαδού

Η ασφάλεια όλους αυτούς τους μήνες, αθόρυβα και χωρίς διαρροές προχώρα προσεκτικά την έρευνα που θα οδηγήσει στο πρόσωπο εκείνο που έβαλε τέλος στη ζωή του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Ψάχνει στοιχεία, ερευνά ξανά και ξανά οπτικά υλικά από την περιοχή και ακολουθεί έναν επιχειρησιακό σχεδιασμό, στον οποίο περισσεύουν τα...επικοινωνιακά τρικ.

Έτσι σήμερα δήλωνε άγνοια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τη βόμβα που έσκασε μετά τη διαρροή πηγών της Κατεχάκη ότι επίκειται σύλληψη για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Και δήλωνε άγνοια καθώς η υπόθεση ήταν αρκετά διαφορετική.

Αρχικά δεν αναμενόταν καμία σύλληψη καθώς η σύλληψη ήδη είχε γίνει από τις 3 το μεσημέρι, μονο που δεν αφορούσε την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη αλλά επεισόδια που είχαν γίνει παλαιότερα στο Πανθεσσαλικο. Σε βάρος του συλληφθέντες εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η οποία έδωσε παραγγελία για τη φυλάκισή του. Το μόνο που συνδέει την υπόθεση με τον Μιχάλη Κατσούρη είναι ότι ο 35χρονος είναι φίλος του θύματος, βρισκόταν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και μάλιστα έχει καταθέσει στην ασφάλεια για όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα λίγες ώρες τη διαρροή οι δικηγόροι του, έκπληκτοι με τα όσα διάβαζαν, έβγαλαν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διέψευδαν όσα είχαν διαρρεύσει αρχικά.

Συγκεκριμένα έγραψαν: Προς αποφυγή παρεξηγήσεως του κόσμου, που αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και την ανεύρεση του δράστη αυτής, ενημερώνουμε πως η σύλληψη σήμερα του εντολέως μας, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, δεν αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκκρεμούσε εις βάρος του μια απόφαση, ενός έτους φυλάκισης, για πλημμέλημα, που εκδόθηκε τον Ιούλιο, για πράξη που τελέστηκε το έτος 2017. Ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το dna του, γεγονός που μας παραξενεύει ιδιαιτέρως, από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει καν δείγμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες, όπως συμβαίνει σε όλους τους κατηγορούμενους. Όσον αφορά την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη.