ΕΛΛΑΔΑ

Κως: 33χρονος αστυνομικός χτύπησε με το όχημά του αστυνομικό για να γλιτώσει τον έλεγχο

Κως: 33χρονος αστυνομικός χτύπησε με το όχημά του αστυνομικό για να γλιτώσει τον έλεγχο

Ο 33χρονος ένστολος στην Κω στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον έλεγχο τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του έναν αστυνομικό της τροχαίας

Σοβαρό περιστατικό σημείωθηκε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στην Κω, με έναν αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας χτύπησε με το αυτοκίνητό του αστυνομικο.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν άνδρες της τροχαίας σταμάτησαν τον 33χρονο για έλεγχο στη Βασιλέως Παύλου και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι ανδρες της αστυνομίας συνόδεψαν τον άνδρα με το όχημά του στην έδρα της τροχαίας και του επέβαλαν τροχονομική παράβαση, ενώ στη συνέχεια αστυνομικός τον ενημέρωσε ότι επίκειται η πραγματοποίηση ελέγχου στο όχημά του με τη συνδρομή σκύλου της αστυνομίας και του ζήτησε να τον ακολουθήσει εντός της υπηρεσίας προκειμένου να αναμένουν τον συνοδό του σκύλου.

Ο 33χρονος ένστολος ωστόσο, όταν άκουσε για έλεγχο μπήκε βιαστικά στο όχημα και έβαλε μπροστά, ενώ αστυνομικός μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και τον κάλεσε να το ακινητοποιήσει. Ο άνδρας ωστόσο σύμφωνα με το kosnews24.gr δεν υπάκουσε και ξεκίνησε το όχημα και κατευθυνόμενος προς τον αστυνομικό, τον τραυμάτισε στην κνήμη του αριστερού ποδιού, ενώ στη συνέχεια έβαλε όπισθεν ξέφυγε και κατάφερε με επικίνδυνο ελιγμό να διαφύγει.

Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα το όχημα του 33χρονου αστυνομικού εντοπίστηκε στον χώρο στάθμευσης του νέου σταδίου Ανταγόρα και το κατέσχεσαν.