ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Η στιγμή που μαθητής Γυμνασίου μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Ηράκλειο: Η στιγμή που μαθητής Γυμνασίου μεταφέρεται  στο νοσοκομείο

Συναγερμός στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο.

Φωτογραφία που δείχνει ασθενοφόρο, συνοδεία περιπολικού, να μεταφέρει μαθητή του Γυμνασίου Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από την είδηση ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11), μεταδίδει ο τοπικός ιστότοπος neakriti.gr. Όπως αναφέρει, παρουσιάζει φωτογραφία από τη στιγμή της διακομιδής του 15χρονου νεαρού που παρελήφθη τελευταίος από την κινητή μονάδα για το νοσοκομείο ενώ είχε ήδη φτάσει η αστυνομία και στον σχολικό χώρο βρίσκονται αστυνομικοί και περιπολικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανώς να οφείλεται σε χρήση ουσιών και πως ακόμη, τα παιδιά ανέφεραν ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τούς μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν πραγματοποιηθούν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων παιδιών. Φαίνεται πως ήδη λαμβάνονται και καταθέσεις.