ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η Αγάπη Κωστέα: Είμαι ζωντανή νεκρή από την επίθεση των σκυλιών - Βλέπω εφιάλτες

Συγκλονίζει η Αγάπη Κωστέα: Είμαι ζωντανή νεκρή από την επίθεση των σκυλιών - Βλέπω εφιάλτες

«Μόνο όταν κλειδώνομαι στο σπίτι μου αισθάνομαι ασφαλής», λέει η ίδια ένα χρόνο μετά την επίθεση από σκυλιά 

Έναν χρόνο μετά την επίθεση που είχε δεχθεί από σκυλιά η Αγάπη Κωστέα συνεχίζει να ζει με τον φόβο. «Μόνο όταν κλειδώνομαι στο σπίτι μου νιώθω ασφαλής, στον δρόμο φοβάμαι», λέει η ίδια.

«Είμαι ζωντανή νεκρή από την επίθεση των σκυλιών. Τα βράδια βλέπω εφιάλτες», λέει με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας στο MEGA.

Η Αγάπη Κωστέα είχε μιλήσει και στο Newsbomb.gr για την επίθεση από σκυλιά που είχε δεχθεί. Όπως είχε πει η ίδια στον δημοσιογράφο, Χρήστο Διαμαντόπουλο, στις 17 Νοεμβρίου 2022, «Το παλεύω αλλά δεν είναι εύκολο. Ο φόβος είναι μεγάλος. Δύο μήνες μετά και το σοκ δεν έχει περάσει. Βλέπω κάθε βράδυ εφιάλτες. Φοβάμαι για τα παιδιά μου. Αν και μένουμε δίπλα στο σχολείο δυσκολεύομαι να τα πάω».

Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (12/9/22), στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας. Η 34χρονη εργαζόμενη μητέρα προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας της, αλλά της επιτέθηκαν επτά αδέσποτα σκυλιά.

Μετά από «μάχη» περίπου 10 λεπτών, που δεχόταν δαγκωματιές από τα αδέσποτα σκυλιά, και ενώ βρισκόταν στο έδαφος, την έσωσαν δύο γυναίκες συνάδελφοί της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.