ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Λιαράκου: Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στο TikTok και απειλεί με μηνύσεις την τηλεόραση

Δήμητρα Λιαράκου: Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στο TikTok και απειλεί με μηνύσεις την τηλεόραση
H Δήμητρα Λιαράκου
Instagram / dimitra_liarakou

Με βίντεο στο TikTok,  Δήμητρα Λιαράκου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί την παρενόχλησαν με σχόλια για την εμφάνισή της ωστόσο αφού δόθηκε εντολή για ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία η Tiktoker απειλεί με μηνύσεις τα τηλεοπτικά μέσα που έπαιξαν το πρόσωπο της

Με μηνύσεις απειλεί η ΤikToker Δήμητρα Λιαράκου η οποία νωρίτερα σήμερα προχώρησε σε δημόσια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Αφού δόθηκε εντολή για ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία από τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη η Δήμητρα Λιαράκου μέσω Instastory αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά μέσα λέγοντας: «Όποιος ανεβάσει το βίντεο με το πρόσωπο μου στην τηλεόραση θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις».

To χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok καταγγέλλει πως επισκέφθηκε τη Δημοτική Αστυνομία στην Αγίου Κωνσταντίνου, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να πάρει πίσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου της και δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς υπαλλήλους.

Όπως λέει η ίδια, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. Τότε ο ένας αστυνομικός της είπε «να πάει σπίτι του να βρουν την Ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του».

«Μου είπαν θες να σε πάω; Είναι επικίνδυνα τέτοια ώρα στην Αγίου Κωνσταντίνου. Ήταν πρωί. Είναι πρωί. Άλλος έλεγε “έλα συνόδευσε την κούκλα, πήγαινε την κοπέλα, πήγαινε την εσύ κλπ”», λέει η γυναίκα στο βίντεο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, η ίδια κατάλαβε ότι χρειάστηκε να βρει ηλεκτρονικά το χαρτί της ασφάλειας του αυτοκινήτου της και όταν το είπε στους αστυνομικούς εκείνοι συνέχισαν να την παρενοχλούν.

«Αρχίζει να μου λέει ο ένας αστυνομικός να πάω σπίτι του για να βρούμε την ασφάλεια. Ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του. Έλεγα ξανά και ξανά ότι θέλω να βρούμε την ασφάλεια και εκείνοι μου έλεγαν “τι μπορείς να κάνεις εσύ για εμένα αν σου βρω την ασφάλεια;”», είπε.

«Ένιωσα ότι με υποτιμάνε τόσο πολύ… Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άντρες, όπου και οι τρεις – με συγχωρείτε για την έκφραση – με κ...ζανε. Γενικά έχω πολύ δυνατή προσωπικότητα. Και θα μπορούσα να μην έχω. Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άντρας πώς νιώθω αυτή τη στιγμή», είπε η νεαρή γυναίκα με δάκρυα στα μάτια.