ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Οι περισσότεροι από 500 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το πρωί της Κυριακής ταξίδεψαν νοερά με ευρέως γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία, ένα κοντσέρτο για την αγάπη και την Ειρήνη, με σολίστ τη διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου. Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. παρευρέθησαν, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Οι περισσότεροι από 500 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το πρωί της Κυριακής ταξίδεψαν νοερά με ευρέως γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια που μετατράπηκαν σε ευχές αγάπης και ελπίδας και απεστάλησαν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς πάσα κατεύθυνση. Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε η ορχήστρα Sonus Amantes, η Γυναικεία Χορωδία του ΕΕΣ, το γυναικείο σύνολο «Πολύμνια», η Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» και η παιδική χορωδία δημοτικού σχολείου «Παιδαγωγική», ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η ΕΡΤ, το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 1 του Πειραιά.