ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μεροκάματο του τρόμου για ταξιτζή – Τον απείλησαν με λοστό

Βόλος: Μεροκάματο του τρόμου για ταξιτζή – Τον απείλησαν με λοστό

Βόλος: Η κούρσα λίγων χιλιομέτρων εξελίχθηκε σε περιπέτεια για τον ταξιτζή

Μεροκάματο τρόμου ήταν το χθεσινό για οδηγό ταξί στον Βόλο, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από πελάτη του μετά το πέρας της διαδρομής του.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο οδηγός ταξί που δέχθηκε την επίθεση έχει ήδη προβεί σε μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 11 το πρωί, όταν ο επί 30 χρόνια οδηγός ταξί παρέλαβε άτομο από το στρατόπεδο Γεωργούλα στη Νέα Ιωνία με κατεύθυνση προς την περιοχή της Νεαπόλεως, κοντά στον Ξηριά.

Μόλις έφτασαν στον προορισμό, τον οποίο υπέδειξε ο πελάτης, ο οδηγός επεσήμανε το ποσό της πληρωμής με τον πελάτη να επικαλείται ότι έχει αφήσει τα χρήματα στο φορτηγάκι, το οποίο ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο σημείο που είχαν σταθμεύσει προσωρινά.

Για το συμβάν μίλησε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Δημήτρης Φιλίππου. «Ο χρόνος δεν μπήκε καλά για τον κλάδο μας. Λίγες μόνο ημέρες στη νέα χρονιά και είχαμε, ήδη, το πρώτο θύμα επίθεσης από πελάτη» αναφέρει αρχικά ο κ. Φιλίππου επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησαν από την περιοχή της Νέας Ιωνίας, έκαναν μία στάση σε ένα σπίτι και μετά συνέχισαν για τη Νεάπολη. Εκεί διαδραματίστηκε το σκηνικό. Ο συνάδελφος πολύ ευγενικά του ανέφερε πόσο είναι το ποσό. Ο πελάτης του είπε ότι είχε τα χρήματα στο φορτηγάκι και κατέβηκε να πάρει τα λεφτά. Στη συνέχεια με ύφος είπε στον οδηγό ότι δεν πρόκειται να πάρει φράγκο. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα νευριασμένος και ξεκίνησε μία έντονη λογομαχία» προσθέτει ο κ. Φιλίππου.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πελάτης, όταν είδε τον οδηγό να βγαίνει από το αμάξι πλησίασε το φορτηγάκι άρπαξε έναν λοστό και τον απειλούσε ότι θα χτυπήσει τόσο τον ίδιο όσο και το όχημά του.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη, ο συνάδελφος ήρθε αντιμέτωπος με ένα τραγικό πρόσωπο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε και έπραξε ήταν να μπει άμεσα στο αυτοκίνητο, να βάλει όπισθεν και να αναχωρήσει από το σημείο πριν τραυματιστεί ο ίδιος και πριν υποστεί ζημιές το όχημά του», εξηγεί ο πρόεδρος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό, καθώς το τελευταίο διάστημα τέτοιου είδες «κούρσες» είναι όλο και συχνότερες και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ίδιος τονίζει ότι πολλοί είναι οι επαγγελματίες, που προτιμούν να μην μιλήσουν για επιθέσεις που δέχονται, ενώ ακόμη περισσότεροι είναι εκείνοι που μένουν ακόμη και απλήρωτοι για να μην μπουν σε «διαμάχη».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Διαρρήκτης περνάει μέσα από...τζαμαρία - Απίστευτο video

Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Ο Snik έπαιξε στοίχημα 500 ευρώ και πήγε ταμείο: Τα ματς που έπιασε