ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο του 57χρονου - Έμεινε αβοήθητος για μισή ώρα

Αχαΐα: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο του 57χρονου - Έμεινε αβοήθητος για μισή ώρα

Αχαΐα: Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 57χρονου που «έσβησε» στα ΣΕΑ Αιγίου, στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Κορίνθου

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 57χρονος οδηγός που εισήλθε με το αυτοκίνητό του στα ΣΕΑ Αιγίου, στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Κορίνθου, και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο άτυχος 57χρονος παρέμεινε αβοήθητος μέσα στο αυτοκίνητό του για τουλάχιστον μισή ώρα, ώσπου κατέληξε.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως στάθμευσε στο σημείο για να πάρει καφέ, όμως η αποκαλυπτική μαρτυρία μια γυναίκας ρίχνει φως στο τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Κυριακή. Η γυναίκα ταξίδευε για την Αθήνα, όταν έκανε στάση στο βενζινάδικο και της προκάλεσε περιέργεια τόσο η στάση του άνδρα εντός του αυτοκινήτου όσο και η θέση του οχήματος. Μάλιστα προσπάθησε να επαναφέρει τον άτυχο 57χρονο στη ζωή χωρίς όμως να τα καταφέρει.

«Ο άνθρωπος ήταν εκεί σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του πρατηρίου μισή ώρα. ‘’Τ ι λέτε ρε παιδιά, πάτε καλά; Θα έχει πεθάνει ο άνθρωπος’’ τους είπα και έτρεξα προς το μέρος του μαζί με τον σύντροφό μου. Είχε σταματήσει ακριβώς στην είσοδο, μόλις μπαίνουμε από την Εθνική στο ΣΕΑ. Όταν περάσαμε από δίπλα του, κοίταξα με απορία και αναρωτήθηκα ‘’τι κάνει αυτός στη μέση του δρόμου, χωρίς αλάρμ;’’. Φαίνεται πως δεν ένιωσε καλά, μπήκε στο βενζινάδικο, αλλά δεν μπόρεσε να προχωρήσει» περιγράφει η ίδια και συνεχίζει: «Φτάνουμε στο αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα και με το που τον είδα κατάλαβα ότι είχε υποστεί έμφραγμα. Είχε βγάλει τη ζώνη ασφαλείας και είχε πάρει το πόδι του από τον συμπλέκτη και ευτυχώς, γιατί έσβησε η μηχανή, διαφορετικά θα έπεφτε πάνω στις αντλίες καυσίμων, θα γινόταν παρανάλωμα στο σημείο… Ηταν ζεστός, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του. Ζήτησα να κατεβάσουν το κάθισμα και άρχισα να του κάνω ΚΑΡΠΑ. Bρήκαμε το κινητό του τηλέφωνο και επιχειρήσαμε να ειδοποιήσουμε κάποιον δικό του, άλλα ήταν κλειδωμένο».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τη γυναίκα να κάνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στον 57χρονο. «Το ασθενοφόρο ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, με βρήκαν να του κάνω ΚΑΡΠΑ -έκανα για 6 λεπτά- συνέχισαν και αυτοί, αλλά δεν επανερχόταν ο άνθρωπος. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο, έβγαλαν το απινιδωτή, έκλεισαν την πόρτα κι έφυγαν». Όπως ενημερώθηκε αργότερα η κ. Αρβανίτη, ο άνδρας διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Τραγική ειρωνεία: σε απόσταση αναπνοής από το σημείο βρισκόταν περιπολικό μετά από κλήση από το βενζινάδικο για περιστατικό με τουρίστες που «γέμισαν» το ρεζερβουάρ, αλλά δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν! Ούτε κι αυτοί αντελήφθησαν πως η ζωή ενός ανθρώπου κρεμόταν από μια κλωστή…

Διαβάστε επίσης:

Σκληραίνουν την στάση του οι αγρότες - Έκοψε την Ελλάδα στα δύο το μπλόκο της Ανθήλης

Πέθανε ο επιχειρηματίας Βασίλης Διαμαντόπουλος

Τέμπη: Οι καμπάνες θα χτυπήσουν πένθιμα 57 φορές στις 28 Φεβρουαρίου