ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του δολοφονημένου μουσικού – «Γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Εξάρχεια: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του δολοφονημένου μουσικού – «Γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Αβάσταχτος ο πόνος του 88χρονου πατέρα του μουσικού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια

Στην κάμερα του Mega ξέσπασε ο πατέρας του μουσικού που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια ζητώντας απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.

«Το μόνο που ξέρω, πήγε και σκότωσε το παιδί μου. Χωρίς να πειράξει ούτε μυρμήγκι… Γιατί;», ανέφερε ο πατέρας του μουσικού.

Ο 88χρονος μεγάλωσε και σπούδασε το παιδί του και είχε την τύχη να τον δει να γίνεται ένα καταξιωμένος μουσικός, συγγραφέας και ηθοποιός. Πλέον ζει μόνο με τις κοινές του αναμνήσεις.

Ο 88χρονος μίλησε στο Mega για τον γιο του, περιγράφοντας τον ως έναν άνθρωπο που προσέφερε όποιον είχε ανάγκη.

«Το καλύτερο παιδί, όλο τον κόσμο τον βοηθούσε ο γιος μου. Γιατί τον σκότωσε ήθελα να μάθω. Τα λεφτά που είχε, αν είχε 100, θα πήγαινε να τα δώσει στον κόσμο, στον φτωχό να ζήσει. Τη δουλειά του κοιτούσε μόνο ο γιος μου. Και στην Αθήνα και στην Αγγλία που ήταν το παιδί μου».

Μετά την προφυλάκιση του 48χρονου, ο πατέρας του μουσικού ζητάει δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού του.

«Να μην ξαναβγεί έξω και κάνει άλλη ζημιά», λέει.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής

Στο μεταξύ μαρτυρίες που συνέλεξε το Mega δείχνουν τον 48χρονο κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο που είχε καταφέρει να τρομοκρατήσει στον Τύρναβο μία ολόκληρη περιοχή.

«Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, απλά την τελευταία περίοδο δεν ήταν καλά. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της περιοχής μας, ερχόταν, μας ζητούσε χρήματα», αναφέρει μαρτυρία. «Πολλές φορές κλειδώναμε και το μαγαζί να μην μπορεί να μπει μέσα. Μπαίναμε στη διαδικασία να κλειδώσουμε, να παίρνουμε το κλειδί της ταμειακής πάνω μας», αναφέρει μία άλλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος ζητούσε με επιτακτικό τρόπο χρήματα από όλα τα μαγαζιά στην περιοχή που έμενε. Μάλιστα υπήρχαν και στιγμές που ο 48χρονο γινόταν βίαιος. Λίγες ημέρες πριν το φονικό ο 48χρονος επιτέθηκε και στον πατέρα του.

«Είχε μία παραβατική συμπεριφορά αλλά όχι τέτοιο πράγμα, τώρα απλά είχε χάσει τα λογικά του. Και το λέγαμε όλοι ότι θα γίνει το κακό, τουλάχιστον να μην πάθει κάποιος άλλος κάτι», αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Για να φτάσει στην Αθήνα και τελικά να σκοτώσει τον άτυχο μουσικό, ο 48χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο ανθρώπου, ο οποίος δήλωσε: «Σε κανέναν μην τύχει αυτό που έπαθα. Το αμάξι μου το έκλεψε εδώ στον Τύρναβο. Με έσπρωξε και μου το πήρε».

Ο κατηγορούμενος είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική και τώρα ενώ έχει ήδη προφυλακιστεί, ισχυρίζεται πως δεν θυμάται με ποιον τρόπο σκότωσε τον 50χρονο.

Διαβάστε επίσης:

«Έβλεπε δαίμονες» ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μουσικού στα Εξάρχεια

Εξάρχεια: Προφυλακίστηκε ο 48χρονος για τη δολοφονία του μουσικού

Εξάρχεια: Ξάδερφος του μουσικού ο 48χρονος δολοφόνος – Είχε παρελθόν παραβατικής συμπεριφοράς