ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Με κλεμμένο αυτοκίνητο από Τύρναβο στην Αθήνα ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μουσικού

Εξάρχεια: Με κλεμμένο αυτοκίνητο από Τύρναβο στην Αθήνα ο κατηγορούμενος για τον φόνο του μουσικού

Νέα διάσταση στη δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια

Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα (08/02) ο φίλος του μουσικού, συγγραφέα και ηθοποιού στα Εξάρχεια ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 50χρονου άνδρα στα Εξάρχεια.

Ήταν ο βασικός ύποπτος από την πρώτη στιγμή καθώς ήταν ο μόνος που βρισκόταν στο σπίτι μαζί του εκείνες τις ώρες. Ο άνδρας είχε έρθει στην Αθήνα από τον Τύρναβο λίγες ώρες πριν το φονικό και τον φιλοξενούσε το θύμα. Μάλιστα, ταξίδεψε με κλεμμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Ο κατηγορούμενος άνδρας έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Από την αρχή ισχυρίστηκε στις Αρχές οτι «είναι τρελός» και φέρεται να τους έλεγε «1, 2, 3, 4, 5, 8 εγώ είμαι τρελός».

Αυτός είναι ο 50χρονος μουσικός που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η υπόθεση θανάτου ενός 50χρονου μουσικού ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου στα Εξάρχεια στην οδό Χαριλάου Τρικούπη.

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία που δείχνει τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός

Newsbomb.gr

Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από κάποιο, αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αντικείμενο. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα στο Newsbomb.gr

Γείτονας της περιοχής μιλάει στο Newsbomb.gr για όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ και για τις φωνές που ακουγόντουσαν από την πολυκατοικία.

«Ήταν περίπου 3:40 τα ξημερώματα όταν ένας άνθρωπος βγήκε σε ένα παράθυρο του τρίτου ορόφου στη Χαριλάου Τρικούπη και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ήμασταν 3-4 άτομα από κάτω και μας είπε ότι ο φίλος του έπεσε και να φωνάξουμε ασθενοφόρο. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Γύρισε πίσω στο διαμέρισμα και ακουγόταν να φωνάζει "Νικόλα, Νικόλα, σήκω σε παρακαλώ". Ήρθε 2-3 φορές πίσω στο παράθυρο για να μας πει να φωνάξουμε το ασθενοφόρο.

«Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι το έχουμε ήδη κάνει και όταν μια κοπέλα τον ρώτησε τι έγινε, απάντησε "μου έκανε επίθεση" και γύρισε στο διαμέρισμα φωνάζοντας συνεχώς "Νικόλα, Νικόλα", ενώ λίγο μετά ακούστηκε να ουρλιάζει "πέθανε". Σε περίπου 15 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, ο άνθρωπος κατέβηκε να ανοίξει την πόρτα στο ισόγειο γιατί είπε πως δεν ήξερε πώς να την ανοίξει από πάνω και ανέβηκε με τους τραυματιοφορείς στο διαμέρισμα.»

«Λίγο μετά κατέβηκαν και καλέσαν την αστυνομία. Ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση σοκ, η αστυνομία ήρθε μετά από 10-15 λεπτά και τον συνέλαβε», αποκάλυψε ο μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις