ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο σύντροφος της γυναίκας για ανθρωποκτονία με δόλο

Εξάρχεια: Συνελήφθη ο σύντροφος της γυναίκας για ανθρωποκτονία με δόλο
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Η υπόθεση αφορά στο ζευγάρι που έκοψε τις φλέβες του στα Εξάρχεια

Στη σύλληψη του άνδρα του ζευγαριού που έκοψε τις φλέβες του στα Εξάρχεια προχώρησαν οι αρχές μετά από τις έρευνες.

Η σύλληψη, σύμφωνα πληροφορίες, έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Το περιστατικό έχει να κάνει με ένα ζευγάρι, το οποίο φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες τους, με τη γυναίκα να βρίσκει τελικά τον θάνατο.
Από την Αστυνομία, για τον θάνατο της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή με τραύματα πιθανόν από ξυράφι στους καρπούς της στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια, εξετάζονταν εξ αρχής όλα τα ενδεχόμενα. Κυρίως αν πρόκειται για ανθρωποκτονία με συναίνεση ή για καθαρή ανθρωποκτονία.

Ο 57χρονος άντρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αφού και αυτός βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες και δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν κόβοντας τις φλέβες τους.

Το σημείωμα

Το Newsbomb.gr έφερε στη δημοσιότητα το σημείωμα που άφησαν η γυναίκα και ο άνδρας πριν προσπαθήσουν να κόψουν το νήμα της ζωής τους.

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού.