ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Συγκίνησε η γιαγιά του Γεράσιμου - «Προσευχή στον Θεό να γίνει καλά»

Τέμπη: Συγκίνησε η γιαγιά του Γεράσιμου - «Προσευχή στον Θεό να γίνει καλά»

Συγκινεί η γιαγιά του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζόντα από το πρώτο βαγόνι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με 57 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και πολλούς ακόμα να τραυματίζονται. Οι πληγές είναι ακόμα ανοιχτές με τους συγγενείς να ζητούν δικαίωση και να φανεί η αλήθεια.

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, ο 21χρονος Γεράσιμος.

Ο νεαρός, βρίσκεται εδώ και μήνες σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη αλλά δυστυχώς δεν έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον με τους δικούς του ανθρώπους να ελπίζουν σε ένα θαύμα

Η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, κάνουν χειρουργεία συνέχεια. Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον»