ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Δεν τον σώζει ούτε ο Εισαγγελέας που τον προστατεύει»

Αλέξης Κούγιας για Πέτρο Κουσουλό: «Δεν τον σώζει ούτε ο Εισαγγελέας που τον προστατεύει»

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος θα λάβει από το ίδιο αγωγή

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την υπόθεση με την οποία ασχολείται της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και για τον Πέτρο Κουσουλό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες ο δημοσιογράφος θα λάβει από το ίδιο αγωγή, καθώς έχει παραβεί τον νόμο εναντίων του. Μάλιστα, τόνισε πως ο Πέτρος Κουσουλός δεν θα μπορέσει να σωθεί από την «ασπίδα» πίσω από έναν Εισαγγελέα στην οποία βρίσκεται, γιατί «δεν βρίσκομαι εκτός πραγματικότητας», όπως κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Συλλάβετε τον»

Αυτή η επίθεση εναντίον του Πέτρου Κουσουλού από τον Αλέξη Κούγια δεν είναι η πρώτη καθώς εδώ και κάποιους μήνες επικρατεί ένταση, ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται πως επεισόδιο μεταξύ του Αλέξη Κούγια, συγγενών της Ρούλας Πισπιριγκου, της ίδιας της κατηγορούμενης και του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2023 έξω από τη δικαστική αίθουσα. Σε αυτό, κατηγορούμενη και δικηγόρος ζητούσαν τη σύλληψη του δημοσιογράφου.

«Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάμει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!» ούρλιαζε εκνευρισμένη η κατηγορούμενη και ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς είπε: «Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

Ο Πέτρος Κουσουλός, τότε, προσπαθούσε να μη δώσει κάποια συνέχεια: «Χαίρομαι πάρα πολύ που με τη στάση σας δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αλήθεια... Εγώ κάνω την δουλειά μου», τους είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος λόγω της μήνυσης προσήχθη με την κατηγορία της εξύβρισης και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων.