ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μπλοκαρισμένο το κέντρο της Αθήνας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πλημμύρισε η παραλιακή

Κίνηση: Μπλοκαρισμένο το κέντρο της Αθήνας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πλημμύρισε η παραλιακή
Eurokinissi

Κίνηση τώρα: Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην Αττική

Οπλισμένοι με «υπομονή» πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος του Καλαμακίου, όπου η κυκλοφορία διεκόπη λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή.

Προβλήματα υπάρχουν στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών, από το Δαφνί, στην είσοδο και στην έξοδο της ΑθηνώνΛαμίας και στα δύο ρεύματα του Κηφισού.

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται και στην Κηφισίας, και τα δύο ρεύματα, στην Μεσογείων, την Αλεξάνδρας και την Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη. Στο κόκκινο η Αμαλίας, η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, αλλά και η Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στην παραλιακή τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται από την Αλίμου έως την Καραϊσκάκη, στο ρεύμα προς Πειραιά και αντίστροφα, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, αλλά και από τα Πηγαδάκια έως την Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η κίνηση καταγράφεται αυξημένη και στην Αττική Οδό, όπου καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:

  • 10΄-15΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας,
  • 10΄-15΄στην έξοδο για Πειραιά.
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.