ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Οδηγός ξυλοκόπησε γυναίκες με γκλοπ στη μέση του δρόμου - «Έμπηξε το ρόπαλο στην κοιλιά μου»

Άργος: Οδηγός ξυλοκόπησε γυναίκες με γκλοπ στη μέση του δρόμου - «Έμπηξε το ρόπαλο στην κοιλιά μου»

Ο οδηγός επιτέθηκε στις δύο γυναίκες σε δρόμο στο Άργος για μία προσπέραση

Λίγες μόλις ημέρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος, όπου άνδρας ξυλοκόπησε και έλουσε με χλωρίνη τη σύζυγό του, ένα νέο περιστατικό κακοποίησης έγινε γνωστό με θύματα δύο γυναίκες τις οποίες ξυλοκόπησε με γκλοπ ένας οδηγός.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος οδηγός ξυλοκόπησε με γκλοπ την οδηγό και τη συνοδηγό οχήματος, με αφορμή μία προσπέραση το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαρτίου.

«Αυτός ήταν γύρω στα 100 μέτρα πίσω μας. Βγάζουμε φλας να κάνουμε προσπέραση και ξαφνικά είναι δίπλα μας και πατάει κόρνα. Ακυρώσαμε την προσπέραση, πατήσαμε φρένο και μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Κάνουμε προσπέραση, σταματήσαμε στο στοπ, κάνει στο πλάι αυτός, περνάει από δίπλα μας και του λέμε "τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;"», είπε η οδηγός του οχήματος στο MEGA.

Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος στη συνέχεια τους έκανε προσπέραση και τους έκλεισε τον δρόμο. Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζονται η οδηγός και η συνοδηγός κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια ένα γκλοπ. «Με χτύπησε. Δεν με χτύπησε με ροπαλιές, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά και με χτύπησε στο στήθος», είπε η συνοδηγός, προσθέτωντας ότι ο άνδρας μετά την επίθεση της είπε «έχε χάρη που ξέρω τον πατέρα σου, αλλιώς θα σε… εδώ».

«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, γιατί έχουμε μάθει και από άλλους ότι έχει επιτεθεί σε άλλους», είπε η καταγγέλουσα.

«Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ»

Ο 45χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη από τις Αρχές και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Όπως δήλωσε στο MEGA ο Θέμης Πλακοκέφαλος, δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο 45χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι πρώτα η συνοδηγός του άλλου οχήματος επιχείρησε να του επιτεθεί και ότι τον έβρισε. «Το επεισόδιο έλαβε χώρα όταν πήγα να κάνω μια προσπέραση. Μια κυρία που οδηγούσε πιο μπροστά δεν με είχε δει, παρότι είχα βγάλει φλας. Βγήκε να προσπεράσει, εγώ ανοίχτηκα τέρμα αριστερά, βγήκα σχεδόν έξω από τον δρόμο, κόρναρα. Σταμάτησα λίγο πιο πέρα γιατί ταράχτηκα. Κόντεψα να πέσω πάνω στα κυπαρίσσια».

«Πέρασε δίπλα μου με έβρισε. Μου λέει «Άντε γ… μ… » και σταμάτησε δεξιά και σταμάτησα δίπλα της, γιατί γνωρίζω τον πατέρα τους και τον εκτιμώ. Κατέβηκε η συνοδηγός κάτω, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έκανε δυο βήματα και έπεφτε κάτω. Κατέβηκα κάτω και λέω «που πας να μπλέξεις; Ξανά μπες μέσα να φύγουμε ». Μου κάνει επίθεση να με χτυπήσει. Της απλώνω το χέρι μου, την κρατάω πιο μακριά. Ξανά πέφτει μόνη της».

«Τα έχασα. Δεν έχω κάνει κάτι για να κρυφτώ. Δεν έχω ξανά δει τέτοια έπαρση σε άνθρωπο. Μόλις μπήκα μέσα στο αμάξι να φύγω μου ευχόταν να πεθάνω, να τρακάρω στο δρόμο».