ΕΛΛΑΔΑ

Aίγιο: 30χρονος έκανε διπλή απόπειρα αυτοκτονίας

Aίγιο: 30χρονος έκανε διπλή απόπειρα αυτοκτονίας

Ώρες αγωνίας για 30χρονο στο Αίγιο που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ευρισκόμενος στο σπίτι του – Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών

Να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα εις διπλούν επιχείρησε χθες Καθαρά Δευτέρα (18/3), ένας 30χρονος που μένει στην Αιγιαλεία, και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Αιγίου.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο 30χρονος που διαμένει στην Καλλιθέα με τους γονείς του ευρισκόμενος σε απόλυτη ψυχολογική σύγχυση, βγήκε στη βεράντα του διαμερίσματος, στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας και κάλεσε το ΕΚΑΒ από το κινητό του τηλέφωνο, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά και ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερις αστυνομικοί προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον 30χρονο που απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του. Ακολούθως, ο 30χρονος κλείστηκε στα μπάνιο του σπιτιού του, τη γέμισε με νερό και απειλούσε να πετάξει μέσα σε αυτή πιστολάκι μαλλιών, για να πάθει ηλεκτροπληξία μπαίνοντας σε αυτή. Οι αστυνομικοί με συνεχείς συζητήσεις τον απέτρεψαν και τον έπεισαν να μη βλάψει τον εαυτό του.

Το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος, αφού ο νεαρός αμέσως μετά το συμβάν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, όπου εκεί σχηματίστηκε δικογραφία. Αμέσως μετά, οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές και κλινικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Διπλό μπλόκο της ΑΑΔΕ σε 10 βυτία με επικίνδυνους διαλύτες για νόθευση καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου έκρυβε και έπαιρνε τα φιλοδωρήματα των πελατών από ντελιβεράδες

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας οργανώνει μεγάλη δράση