ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση της Αρχιεπισκοπής για τη συνάντηση Ιερώνυμου - π. Αντωνίου

Απάντηση της Αρχιεπισκοπής για τη συνάντηση Ιερώνυμου - π. Αντωνίου
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi

Αναφέρει οτιδήποτε ισχυρίζεται ή φέρεται να ισχυρίζεται ο π. Αντώνιος για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο απέχει μακράν και της πραγματικότητας και της αληθείας

Διευκρινίσεις σχετικά με τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», πατέρα Αντώνιο παρείχε η Αρχιεπισκοπή προκειμένου να διαλευκάνει την πραγματικότητα σε αντιδιαστολή με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.

Συγκεκριμένα η Αρχιεπισκοπή αναφέρει:

«O Μακαριώτατος δέχθηκε τον π. Αντώνιο όπως ακριβώς δέχεται κάθε πρόσωπο που αιτείται ακροάσεως, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό και δη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος τόνισε στον π. Αντώνιο να έχει πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται και οτιδήποτε ισχυρίζεται ή φέρεται να ισχυρίζεται ο π. Αντώνιος απέχει μακράν και της πραγματικότητας και της αληθείας».

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος μίλησε και ο ίδιος για τον πατέρα Αντώνιο . «Ο Αρχιεπίσκοπος συναντιέται με όποιον του το ζητήσει , μου ζήτησε ο πατέρας Αντώνιος, δεν ξέρω πότε θα μάθουμε την αλήθεια. Δεν παύει να είναι παιδί μου, να ευχηθούμε να λάμψε η αλήθεια κι αυτή η αλήθεια ή θα δικαιώσει ή θα αφήσει ανθρώπους σε δοκιμασία», είπε χθες στον ΑΝΤ1.