ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Καλλιακμάνης: «Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε σπίτι την κοπέλα»

Άγιοι Ανάργυροι - Καλλιακμάνης: «Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε σπίτι την κοπέλα»

Έντονες οι αντιδράσεις για την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους και τις πολλές παραλείψεις 

Την δική τους εκτίμηση με βάση την εμπειρία τους εξέφρασαν αστυνομικοί αναλυτές μετά την αποκάλυψη για την αντίδραση του αστυνομικού στο τηλεφώνημα της 28χρονης κοπέλας και τη φράση του «δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μίλησε στο MEGA για τη δολοφονία έξω από Α.Τ στους Αγίους Αναργύρους.

«Είμαι στη δυσμενέστερη θέση που έχω βρεθεί ποτέ. Όλος ο κόσμος βρίζει την ελληνική αστυνομία. Η κοπέλα του λέει πως κινδυνεύει και της λέει δεν είναι ταξί το περιπολικό. Έπρεπε όταν άκουσε πως είναι εδώ, να της πει να τρέξει μέσα. Το αστυνομικό όχημα μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ασθενοφόρο. Με ένα χρόνο προϋπηρεσία, δεν έχει την εμπειρία αλλά ήταν εκεί η επόπτης. Μπορούσε να πει να πάει με το αυτοκίνητο του φίλου της και να ακολουθήσει το περιπολικό. Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να πάνε σπίτι την κοπέλα».

Μπαλάσκας: Τεράστια λάθη

«Δεν είναι συμπτώσεις, είναι τεράστια λάθη όσα έγιναν στους Αγ. Αναργύρους», είπε από την πλευρά του μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας.