ΕΛΛΑΔΑ

Ζακυνθος: «Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε τα παιδιά της

Ζακυνθος: «Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε τα παιδιά της

«Σπάει» τη σιωπή της η μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε τα παιδιά της στη Ζάκυνθο - Κάνει λόγο για έναν μικρό τσακωμό και για ευαισθησία του παιδιού λόγω του θανάτου του άνδρα της

Ποινή 16 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στην 49χρονη μητέρα στη Ζάκυνθο η οποία κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο ανήλικα θετά παιδιά της.

Σύμφωνα το thebest.gr oι δικαστές έκριναν τη μητέρα ένοχη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τελικά αν το 12χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή θα φιλοξενηθούν σε κάποιο άλλο ασφαλή χώρο.

Η μητέρα που φέρεται να κακοποίησε τα παιδιά της, μίλησε στον Alpha και εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα παιδιά της και να ξεπεράσουν όλα αυτά που έγιναν ενώ σχετικά με το επεισόδιο του Σαββάτου προσπάθησε να «στρογγυλέψει» το περιστατικό κάνοντας λόγο για έναν τσακωμό.

«Το παιδάκι λίγο όσο να ναι φοβήθηκε λιγάκι μήπως στεναγχωρήθηκε όπως στεναχωρήθηκα και εγώ. Μετά από 24 χρόνια που γνωρίζω τον άνδρα μου πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύουμε», ανέφερε αρχικά η μητέρα.

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαιο ένα πολύ καλό παιδάκι εξαιρετικά και μας αγαπάνε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άντρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι…»

Στη συνέχεια όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε, «τι έγινε» προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει λέγοντας: «Τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα; Να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε. »

Για τα σημάδια στον λαιμό του παιδιού δήλωσε: «Μια γρατζουνιά ήταν μόνο εδώ, γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα… στον ώμο του… (το δικαστήριο) το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στο παιδάκι, να το χάσω με τίποτα. Είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν σπίτι ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη και όλα μια χαρά»

«Είμαστε καλοί άνθρωποι οι γονείς μου, τα πεθερικά μου, οι συγγενείς μου, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι εξαιρετικοί. Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δύο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές έχω χαλάσει 50.000 ευρώ», είπε η κατηγορούμενη μητέρα για το ήθος και τη ζωή της.

«Αυτή τη μέρα, το Σάββατο το μεσημέρι άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, την πίεση τη μεγάλη και τη στεναχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται δηλαδή η οικογένεια να γίνει όπως ήταν πριν, να γίνω και εγώ και μάνα και πατέρας και όλα να είναι μια χαρά»