ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει 38χρονος που βαφτίστηκε Χριστιανός μέσα στις φυλακές: «Νιώθω ήδη την αλλαγή, είμαι καλά»

Συγκλονίζει 38χρονος που βαφτίστηκε Χριστιανός μέσα στις φυλακές: «Νιώθω ήδη την αλλαγή, είμαι καλά»
UNSPLASH.

Πραγματικότητα έγινε το όνειρο ενός κρατούμενου σε φυλακές να βαπτιστεί Χριστιανός.

Το νόημα της ζωής φαίνεται να βρήκε ένας άνδρας, ηλικίας 38 ετών, ο οποίος για χρόνια ήταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος, βαφτίστηκε Χριστιανός μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

«Δεν έχω δικαστεί μία φορά, αλλά πολλές. Είχα παραβατική συμπεριφορά, έκλεβα μηχανάκια, έκανα βόλτες, τα άδειαζα από βενζίνη και τα πετούσα στον δρόμο. Είχα τουλάχιστον 83 δικαστήρια για μηχανάκια. Ήρθα στην Ελλάδα πολύ μικρός, πήγα σχολείο αλλά το παράτησα και στα 12 άρχισα να κάνω χρήση.

Μεγάλωσα με έναν θυμό, η μαμά μου είχε χωρίσει με τον πατέρα μου. Με μάλωνε, όταν με έβλεπε έτσι. Νόμιζα πως δεν πληγώνω κανέναν, είχα 100% εγωισμό. Έκανα δύο με τρεις προσπάθειες να βαφτιστώ, αλλά ήμουν άτυχος. Ήθελα να το κάνω, για να ολοκληρωθώ ως Χριστιανός», αποκαλύπτει ο 38χρονος Αρμένιος, μιλώντας στο STAR.

«Τώρα, ότι νιώθω ότι δεν γνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Συγκινούμαι που τα λέω αυτά. Αυτό που ζω, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Νιώθω ήδη την αλλαγή, είναι μία πρώτη ευκαιρία στη ζωή», προσθέτει.