Κορωπί: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συμμαθητή του - Με μαχαίρι ο δράστης στο σχολείο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο, τον οδήγησαν στο τμήμα και κάλεσαν τους γονείς του
Ξυλοδαρμός
1'

Νέο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, κατά το οποίο ο ένας από τους εμπλεκόμενους έφερε μαχαίρι, σημειώθηκε σε σχολείο, αυτή τη φορά στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τον Alpha, όλα έγιναν στο πρώτο διάλειμμα του σχολείου όταν ένας 16χρονος επιτέθηκε σε συνομήλικο συμμαθητή του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Σύμφωνα με παιδιά που ήταν βρέθηκαν μπροστά στην επίθεση του 16χρονου στον συμμαθητή του, οι καθηγητές έτρεξαν να χωρίσουν τα δύο παιδιά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ., καθώς το παιδί που επιτέθηκε στον συμμαθητή του έφερε μαχαίρι, το οποίο τού έπεσε από την τσέπη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο, τον οδήγησαν στο τμήμα και κάλεσαν τους γονείς του. Ο μαθητής που δέχθηκε την επίθεση διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» λόγω των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Το μαχαίρι δεν το χρησιμοποίησε, απλά το έβγαλε για να ξέρει ο άλλος ότι έχει μαχαίρι. Νομίζω του έσπασε τη μύτη. Ήρθε ΕΚΑΒ, ήρθαν δύο περιπολικά, το πήρε το παιδί το ΕΚΑΒ και το περιπολικό πήρε το άλλο παιδί με το μαχαίρι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή