Λάρισα: Έξι τόνοι πετρελαίου κίνησης έκαναν φτερά εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται ο νέος παραλιακός

Οι δυο νεαροί δεν άφησαν ντεπόζιτο με καύσιμο!

Λάρισα: Έξι τόνοι πετρελαίου κίνησης έκαναν φτερά εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται ο νέος παραλιακός
1'

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, δύο άνδρες, Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, και επιπλέον, για τον έναν εξ αυτών, και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πρόκειται για έναν 22χρονο, κάτοικο Μελιβοίας, και έναν 24χρονο, κάτοικο Βελίκας, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα μετέβησαν, με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του ενός εξ αυτών (Μελιβοιώτης κι αυτός στην καταγωγή), στον υπό διάνοιξη νέο δρόμο από Ρακοπόταμο προς Κεραμίδι και αφαίρεσαν 135 λίτρα πετρέλαιο κίνησης από τα ντεπόζιτα καυσίμων τριών μηχανημάτων έργου.

Σε γενόμενο έλεγχο, στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα ποσότητα καυσίμων, τοποθετημένη σε πέντε μπιτόνια, και ένα πυροβόλο όπλο για θύρα με τέσσερα φυσίγγια, ιδιοκτησίας του ενός δράστη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, αφού είχαν προηγηθεί ανάλογα περιστατικά κλοπής από το συγκεκριμένο εργοτάξιο.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο θα κινηθεί δικαστικά όχι απλά για 135 λίτρα, αλλά για 6 (!) τόνους καυσίμων που έκαναν φτερά από τον περασμένο Απρίλιο ως προχθές από τα ντεπόζιτα μηχανημάτων που χρησιμοποιεί.

Πηγή: choraagia.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή