Δολοφονία στο Δαφνί: «Ο αδερφός μου εχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή»

«Είμαστε όλοι σε ένα σοκ και μία σύγχιση, μας έχουν κοπεί τα πόδια», λέει μεταξύ άλλων η αδερφή του τρόφιμου 

Δολοφονία στο Δαφνί: «Ο αδερφός μου εχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή»

«Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή», ανέφερε μεταξύ άλλων η αδερφή του τρόφιμου που δολοφόνησε με γυαλί 44χρονη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί και από τότε αγνοείται.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στην κάμερα του STAR σημειώνοντας πως όλη η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πως ενημερώθηκαν για το περιστατικό σήμερα το πρωί μέσω τηλεφωνήματος από το νοσοκομείο.

«Μας έχουν κοπεί τα πόδια»

«Είμαστε όλοι σε ένα σοκ και μία σύγχιση, μας έχουν κοπεί τα πόδια», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Ο αδερφός μου διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή, περιμένουμε να μάθουμε νεότερα και εμείς τώρα ενημερωθήκαμε ότι έγινε αυτό το περιστατικό και τον αναζητούν».

Καταλήγοντας αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση των γονιών του, ανέφερε: «Οι γονείς μας είναι σοκαρισμένοι, δεν ξέρω τι να πω».

Αυτός είναι ο 47χρονος τρόφιμος

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 47χρονος, που μετά τη δολοφονία της 44χρονης αγνοείται, με τους αστυνομικούς να έχουν επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, έσπασε έναν καθρέφτη και επιτέθηκε με αυτό στη γυναίκα, καταφέροντάς της χτυπήματα στον λαιμό.

trofimos.jpg

Κανείς δεν ξέρει τώρα αν ο τρόφιμος βρίσκεται μέσα στο Ψυχιατρείο ή το έχει σκάσει. Ο 47χρονος ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ανθρωποκτονία. Είχε σκοτώσει συγκεκριμένα και άλλη γυναίκα πριν από περίπου έναν χρόνο στην Ψυχιατρική Κλινική της Κέρκυρας.

DAFNI.jpg

Ο 47χρονος είχε σκοτώσει μια 63χρονη ασθενή με 12 χτυπήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό. Στο σημείο είχε μεταβεί κλιμάκιο αστυνομικών όπου και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος πάσχει από διπολική διαταραχή και ψύχωση.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή