Τραγωδία στην λεωφόρο Ποσειδώνος: Νεκροί δύο αναβάτες μηχανής – Συγκρούστηκαν με άλλη μηχανή
Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς αργά το βράδυ της Τρίτης στην Λεωοφόρο Ποσειδώνος
ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/6) στο Παλαιό Φάληρο λίγο πριν το ύψος της Συγγρού όταν μία μηχανή βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να ανατραπεί και οι αναβάτες να τραυματιστούν θανάσιμα.
Το τροχαίο έγινε περίπου στις 10 το βράδυ στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Ζησιμοπούλου, λίγο πριν την διασταύρωση με την Συγγρού.
Η μοτοσικλέτα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας 52 και 43 ετών, που δε φορούσαν κράνος να σκοτωθούν ακαριαία, Οι αναβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει η εμπλοκή άλλου οχήματος ωστόσο η έρευνα της Τροχαίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα είναι σε εξέλιξη, καθώς η μηχανή φαίνεται να ενεπλάκη σε άλλο τροχαίο λίγο πριν καρφωθεί στο στηθαίο.
ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΦΑΛΗΡΟΥ
Πηγή: INTIME NEWSΠροηγήθηκε άλλο τροχαίο
Η μηχανή μετά το τροχαίο που ενεπλάκη, φαίνεται πως επιτάχυνε για να ξεφύγει προτού χτυπήσει το στηθαίο.
Η Τροχαίο ερευνούν πληροφορίες ότι η συγκεκριμένη μηχανή πιθανότατα έκανε κόντρες με μία άλλη μηχανή και κατά την διάρκεια της κόντρας ο οδηγός της δεύτερης μηχανής έπεσε κάτω. Οι αναβάτες της πρώτης χωρίς να γνωρίζουν ότι ο οδηγός είναι καλά, φαίνεται πως γκάζωσαν για να ξεφύγουν.
Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, ήταν και ο δημοσιογράφος Τηλέμαχος Σαντοριναίος ο οποίος με βίντεο που ανήρτησε στα social media μίλησε για το περιστατικό.
«Στις 22.17 στο ύψος της λ. Ποσειδώνος με την Αμφιθέας δύο άλλες μηχανές ξεκίνησαν να κάνουν κόντρες. Η μια από αυτές πάει πάρα πολύ γρήγορα και πέφτει πίσω αριστερά σε μία μηχανή η οποίο κινείτο κανονικά. Η πίσω μηχανή ανατρέπεται, χτυπάει ο αναβάτης, φορούσε κράνος και όχι παντελόνι και γι΄αυτό έχει εγκαύματα στα πόδια του, όμως γλίτωσε. Οι άλλοι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν με την μηχανή για να ξεφύγουν θεωρώντας ότι τον έχουν σκοτώσει δεν ξέρω. Έφυγαν σαν τρελοί νομίζοντας ότι τους κυνηγάνε κάποιοι. Το θέμα είναι ότι βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο, και τα δύο αυτά παιδιά είναι νεκρά. Σκοτώθηκαν για μία ανοησία, θεώρησαν ότι έχουν προκαλέσει θανατηφόρο τραυματισμό; Τρόμαζαν; «Έφυγαν» από την ζωή έτσι τραγικά. Πραγματικό σοκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο του Mega:
Διαβάστε επίσης