«Μην πάτε πουθενά, έχει όπλο» – Άνδρας σε αμόκ εισέβαλε στο Δημαρχείο Αιγάλεω
Μεγάλη αναστάτωση σε αποψινή (07/07) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο του Δήμου Αιγάλεω, όταν άνδρας εμφανίστηκε ξαφνικά με όπλο και απειλούσε όποιον έβρισκε στον διάβα του. Τι αποκαλύπτει για το συμβάν αλλά και το ποιόν του δράστη ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (07/07) στο Δημαρχείο του Αιγάλεω κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, όταν ένας άνδρας, ηλικίας 59 ετών, εμφανίστηκε με πιστόλι και άρχισε να απειλεί όποιον έβλεπε μπροστά του.
Όπως αποκαλύπτει ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, το όπλο ήταν ψεύτικο, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Ο κ. Σκλαβούνος σημείωσε ότι «είχαμε μία συνάντηση για τον πολεοδομικό σχεδιασμό, ήμασταν περίπου 25 – 30 άτομα στην αίθουσα όταν ξαφνικά ακούσαμε φωνές απ’ έξω. Ούρλιαζε ένας άνδρας, βρισκόταν κοντά η Δημοτική Αστυνομία. Βγήκαμε στην πόρτα και μας είπαν “μην πάτε πουθενά”, είχε ένα πιστόλι και απειλούσε. Καθίσαμε μέσα, καλέσαμε την Αστυνομία και ήρθαν τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλοι λειτούργησαν με επαγγελματισμό. Πήγαν από μία άλλη είσοδο, ανέβηκαν στον 1ο όροφο, τον απασχόλησαν και τον συνέλαβαν».
«Ο άνδρας έχει ψυχολογικά προβλήματα»
«Το όπλο ήταν ψεύτικο. Πρόκειται για έναν τρελό, που είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν έξω από το Δημαρχείο. Πριν από δύο χρόνια, είχε έρθει με ψαροντούφεκο και άλλη μία φορά είχε ανέβει στο καμπαναριό. Ο λόγος; Υπήρχε μία υπάλληλος στο τμήμα της Πρόνοιας και επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μπορούσε να βγάλει προνοιακό επίδομα, πίστευε ότι έφταιγε εκείνη», επεσήμανε εν συνεχεία.
Ο κ. Σκλαβούνος ολοκλήρωσε ότι «ο άνδρας είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν, τον είχαν συλλάβει ξανά και τον άφησαν ελεύθερο. Το όπλο ήταν ψεύτικο, όμως, φανταστείτε να ήταν αληθινό· πέρα από την αναστάτωση που επικράτησε, εξαιτίας του περιστατικού. Δεν φοβηθήκαμε, μάθαμε το ποιόν του», σε συνέντευξη στο Newsbomb.gr.
Διαβάστε επίσης