Πειραιάς: Συνελήφθη 24χρονος για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων με «δίκυκλο διανομής»
Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη πρωινές ώρες της 25ης Απριλίου
Snapshot
- Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός στον Πειραιά για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων με δίκυκλο όχημα.
- Ο δράστης χρησιμοποιούσε δίκυκλο με κουτί διανομής παραγγελιών για να καλύπτει την παράνομη δραστηριότητά του.
- Κατασχέθηκαν 2.064 λαθραία τσιγάρα, η μοτοσυκλέτα και 80 ευρώ.
- Η σύλληψη έγινε στις 25 Απριλίου 2026 από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής.
- Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καμινίων
- Νέου Φαλήρου.
Στη σύλληψη ενός 24χρονου, που διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα με δίκυκλο όχημα, στο οποίο είχε τοποθετήσει κουτί διανομής παραγγελιών προκειμένου να καλύπτει την παράνομη δραστηριότητά του, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 25ης Απριλίου 2026 από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης 'Αμεσης Δράσης Αττικής (Δ.Α.Α./Γ.Α.Δ.Α.), έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Σε έρευνα που ακολούθησε, τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικία του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.064 λαθραία καπνικά προϊόντα, η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση, καθώς και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καμινίων - Νέου Φαλήρου.
Διαβάστε επίσης